Meer informatie

Wanneer is de Zomergrachten Markt?

Op zondag 4 september 2016 van 11.00 – 17.00 uur.

Waar is de Zomergrachten Markt?

De 100 kramen van de Zomergrachten Markt staan aan de Kortegracht, de Mooierstraat en de Scherbierstraat in de binnenstad van Amersfoort.

Hoe ziet een kraam eruit? 

De kramen zijn 2,80 bij 1 meter en zien eruit als de marktkramen op een reguliere markt. Elke kraam heeft een zeil als afdakje. De kramen worden zonder achterzeil geleverd. Bij de kramen zijn geen stroompunten aanwezig.

Wat kost een kraam?

In een kraam investeer je 59 euro. Dit is inclusief btw. Tip: huur een kraam samen met vrienden. Wel zo gezellig en nog voordeliger ook!

Hoe huur ik een kraam?

Dat is heel gemakkelijk.  Meld je via het formulier aan. We nemen je aanvraag in behandeling en kijken of jouw producten geschikt zijn voor de Zomergrachten Markt en passen bij de rest van het aanbod. Zo zorgen we voor een gevarieerde markt!

Ben je wat ons betreft onmisbaar op deze vierde editie? Binnen 14 dagen ontvang je een mail waarin we je vragen de betaling te voldoen. Na betaling ontvang je van ons jouw persoonlijke standhouderskaart. Met deze kaart is je reservering definitief. Natuurlijk ontvang je ook een e-mail als je niet in aanmerking komt voor een kraam.

Kan ik een boeking annuleren?

Helaas is dat niet mogelijk. Wel kan je – in overleg met ons! – de kraam verhuren aan iemand anders. Zo moet het passen bij de markt en een aanvulling zijn op het overige aanbod.

Wat zijn de voorwaarden?

Die vind je in het reglement!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>